Рекламодателям и Исполнителям заданий

SEO sprint - Only the best solutions

пятница, 7 августа 2015 г.

Фестиваль «Схід-Рок» 2015, Тростянець


  ЖИВИ НА ФЕСТИВАЛІ ТА СТАНЬ ЧАСТИНОЮ ФЕСТИВАЛЬНОЇ АТМОСФЕРИ: НЕХАЙ СОНЦЕ БУДИТЬ ТЕБЕ ЗРАНКУ, БУДЬ ЯКОМОГА БЛИЖЧЕ ДО ПОДІЙ, ЗНАЙОМСЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (ТА СТІН)! ПЕРЕГЛЯНЬ ВАРІАНТИ ПРОЖИВАННЯ НА #CXIDPOK ДЛЯ ТЕБЕ ТА ТВОЇХ ДРУЗІВ!

КВИТКИ



Тростянець 


Суми 


  • Київ 

ВАРТІСТЬ КВИТКА НА 2 ДНІ - 350 ГРН

Схід Рок проживання наметове містечко

НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО

Приїжджай раніше та обери собі місце для намету. Наметове містечко знаходиться в 20 хвилинах пішої ходьби від майданчику фестивалю в Дендропарку «Нескучне». Сама назва говорить про те, що скучати Вам не доведеться. Неймовірна природа, джерельна вода, чисте повітря, каскад із трьох озер і таємничий грот німф – це Дендропарк «Нескучне». Проживання в наметовому містечку безкоштовне.

Які послуги включено?

  • Безкоштовне розміщення намету
  • Паркінг
  • Ви можете користуватися душовими

Що потрібно взяти із собою?

  • Якщо ви плануєте проживати в таборі, то вам обов'язково знадобиться намет.
  • Беріть із собою все, що необхідне для вашого комфорту — матраси, карімати, спальні мішки, подушки і т.д.
  • Гарний настрій

Після завершення кожного фестивального дня від Круглого Двору до наметового містечка будуть безкоштовно їздити автобуси. В містечку завжди будуть координатори, які дадуть відповіді на всі Ваші питання, допоможуть розміститися, також буде організована охорона містечка.
ГОТЕЛІ МІСТА

Всі хто не бажають жити в наметовому містечку, можуть зупинитися на період фестивалю в готелях міста.
https://youtu.be/zHNITgloG60

Готель Тростянець
Готель Тростянець розташований в центрі міста в 2 хв ходьби від фестивального майданчику. Поряд розташовані зручні транспортні розв’язки, цілодобові магазини, автовокзал та ЖД вокзал (10-15 хв) та банківські заклади.

2 ліжко/місця – 93 грн
2 ліжко/місця – 145 грн
1 ліжко/місця – 290 грн

Контакти: вул. Горького 30,
+380 66 950 5485;
+380 5458 66880

Готель Елегія
Готель Елегія знаходиться неподалік від Дендропарку «Нескучне» в 20 хв. ходьби від фестивального майданчика. Поруч розташоване кафе, цілодобовий магазин, автовокзал та ЖД вокзал (10-15 хв) та банківські термінали.

"Економічний" - 45 грн.
"Стандарт" - 95 грн.
"Прайм" - 116 грн.
"Сімейний" - 217 грн.
"Євро" 1 місн. - 450 грн.
"Євро" 2 місн. - 225 грн.

Оренда зала (доба) - 308 грн.
Використання тренажерного залу - 20,00 грн.
Відвідування душу - 8,45 грн.

Контакти: вул. Заводська 1, тел. +380 95 209 1941; +380 5458 53537 
 Вызов Такси (Taxi) - 5-33-77 стационарный телефон
                           мобильный - 099 98 511 46
ПРОЇЗД НА ФЕСТИВАЛЬ

Для отримання детальної інформації за розкладом поїздів логічно і зручно скористатися офіційним сайтом української залізниці - http://www.uz.gov.ua/, а також функціоналом по он-лайн резервування квитків, де можна в тому числі просто подивитися наявність і ціну квитка на Ваш потяг - http://booking.uz.gov.ua/ 
Чому вокзал називається не Тростянець? Це зроблене для зручності пасажирів. В Україні 20 Тростянців, тому квиток до станції СМОРОДИНЕ привезе Вас на Слобожанщину. 
Схід Рок проїзд станція Смородино

Так само в Тростянець досить просто доїхати на маршрутці, так, як місто Тростянець проходить в маршруті на Суми. Відповідно з обласних центрів Полтавської, Харківської, Київської, Дніпропетровської областей не є проблемою вибратися на фестиваль.

Крім автовокзалів перевезеннями ще займаються приватні перевізники, ціна квитка практично на відрізняється, а ось швидкість доставки, так. З Харкова, Полтави, Запоріжжя, Дніпропетровська, Києва - 050222 28 85. З Києва, Полтави, Дніпропетровська - 050 933 90 93. Сайт служб які займаються перевезеннями з Сум і назад service-lux.com.ua,sanavto.com.ua

При необхідності, для зручності учасників, з міст будуть організовані платні автобуси на фестиваль. 
Сайт Схід - Рок http://cxidpok.com